Kunniajäsenet

Napialan Työväennäyttämö ry nimittää pitkän harrastajanäyttelijäuran Napsalla tehneet henkilöt kunniajäseniksi.

Vuoden 2015 nimitykset

Tuula Lehtinen
Keijo Dahlman

Vuoden 2016 harrastajateatterilainen löytyi Napialan Työväennäyttämöltä

Ida Aalberg-seura palkitsi vuoden harrastajateatterilaisen ja iloksemme tämä huomionosoitus tulikin Napialan Työväennäyttämön pitkäaikaiselle harrastajalle Tuula Lehtiselle!

Tuula Lehtinen

Eikä suinkaan aiheetta. Tuula on antanut koko sydämensä teatterille, joka näkyy yli 40 vuoden pyyteettömästä työstä teatteriharrastuksen parissa. Tuula on suurella innostuksella ja palolla antanut panoksensa kaikkien harrastajien hyväksi. Napialan Työväennäyttämöllä hän on toiminut lukemattomissa eri tehtävissä (puheenjohtajana, rahastonhoitajana, sihteerinä, lipunmyyjänä, kahvilassa, tuotannossa, näyttelijänä jne.) hoitaen kaikki tehtävänsä kunnialla. Tuula on pysynyt sisukkaasti mukana toiminnassa myös yhdistykselle vaikeina aikoina ja edesauttanut osaltaan harrastetoiminnan jatkumista. Viime vuonna Tuula nimitettiinkin Napialan Työväennäyttämön kunniajäseneksi. Persoonana Tuula on kannustava ja lämmin kaikkia ympärillä olevia kohtaan. Vakavaksi havaitusta teatterikärpäsen puremasta kertoo myös se, että silloin kun yhdistyksen toiminnalta ehtii, Tuula käy katsomassa lukemattomia näytelmiä ammatti- ja harrastajateattereissa. Tuula on harrastajateatterilainen koko sydämellään ja vähän yli!

Palkinnoksi Tuula pääsee Ida Aalberg-seuran mukana Kansallisteatteriin katsomaan Canth-näytelmää ja jotta hänen ei tarvitsisi esiintyä vanhoissa vaatteissa, seura lahjoittaa hänelle myös vastikään ilmestyneen uuden Ida T-paidan.

Paljon onnea Tuula! Kanssasi iloitsee koko Napsan väki!