Viimeisiä viedään!

Helmikuu on pian taputeltu ja viimeiset esitykset ovat käsillä. Olemme saaneet esityksiin mahtavia katsojia, jotka ovat eläneet mukana ja antaneet meille todella hyvän fiiliksen. Usein viimeisissä esityksissä tavoittaa jotain samankaltaista ”huumaa” kuin ensi-illassa. Tekemiseen tulee rentoutta ja hahmot ovat kasvaneet aivan uusiin mittoihinsa. Pienellä haikeudella ja yhtä aikaa kovalla jännityksellä odotan viimeisiä esityksiä. Haikeus siitä, että tämä mielettömän hieno prokkis loppuu. Jännitys yleisön lopullisesta palautteesta, yleisömäärästä, nyt kun puskaradio on kenties ehtinyt jo laulaa. Olympiakansan herättäminen ja penkkiurheilijoiden liikuttaminen teatteriin on mitalin arvoinen saavutus. Eikö?! Nyt painitaan aika kovassa sarjassa 🙂

Tähänastinen palaute on lämmittänyt mieliämme todella! Kiitos teille, jotka olette jo kokemuksen kanssamme jakaneet. Tervetuloa te, jotka ette ole vielä ehtineet! Vielä on neljä mahdollisuutta tulla näkemään ja kokemaan. Tämä esitys ei jätä ketään kylmäksi, lupaan sen! Nähdään illalla…

Riikka