Arkistot kuukauden mukaan: maaliskuu 2015

Kiitoksen aika

Napialan Työväennäyttämö kiittää katsojia

Napialan Työväennäyttämö kiittää katsojia

 

Tervakoski näytelmä – juhlavuoden spektaakkeli, on paketissa. 18 esitystä 2688 katsojaa. Enemmän kuin uskalsimme edes toivoa. Kiitos hyvä yleisö! Tänä vuonna Te yllätitte meidät. Napialan Työväennäyttämö kiittää ja kumartaa.

Kulunut toimintakausi on vaatinut paljon puhtia ja aikaa pieneltä Napsan porukalta. Tervakoski näytelmän tekemiseen kului vuosia ja ensi-iltaa lähestyessään, työn ja tekijöiden määrä hiljalleen lisääntyi. Viime vuoden aikana, tämä samainen porukka, joka puuhasteli ”piipun varjossa” tuotti kaksi muuta näytelmää. Sen puuhastelun määrästä ja laadusta voi jokainen Napsalainen olla iloinen ja ylpeä. Yhteisössä on välittämistä ja voimaa. Sen näytti Teille Tervakoski näytelmä. Sen näytti Napialan Työväennäyttämö. Tunnen itseni etuoikeutetuksi tässä yhteisössä. Luulen, että moni tehtaan työntekijä on tuolloin kokenut omassa tehdasyhteisössään samoin. Aitoa välittämistä ja huolenpitoa. Sitä, mitä jokainen meistä toivoo ja ansaitsee kokea.

On annettava aikaa myös olemiselle ja hiljaisuudelle. Sen aika on nyt. Ison urakan jälkeen hengitämme hetken ja pidämme luovan tauon, katoamatta minnekään. Johtoryhmä uudistuu ja tuo mukanaan toivottavasti taas jotain uutta. Edellytykset sille ovat mitä parhaimmat. Vuosien työ ja sitoutuva ryhmä on luonut vankan jalustan Napialan Työväennäyttämölle. Yhteisössä koemme parhaillaan myös luopumisen hetkiä. Osa pitkään mukana olleista, on päättänyt keskittyä ainakin toistaiseksi muihin asioihin. Harrastuksena teatteri vie sydämen ja vapaa-ajan. Kaksi kovin isoa asiaa. Luopumisen hetkellä, jokainen mukana oleva ymmärtää. Kenenkään ei valintojaan tarvitse  selitellä. Jokainen tietää myös sen, ettei luopua tarvitse lopullisesti. Ovet ovat aina avoinna ja se helpottaa myös ikävää. Kiitos valtavasta panoksestanne, vuosien pyyteettömästä työstä ja onnea uusiin haasteisiin Pekka ja Jammu!

Riikka