Arkistot kuukauden mukaan: helmikuu 2014

Viimeisiä viedään!

Helmikuu on pian taputeltu ja viimeiset esitykset ovat käsillä. Olemme saaneet esityksiin mahtavia katsojia, jotka ovat eläneet mukana ja antaneet meille todella hyvän fiiliksen. Usein viimeisissä esityksissä tavoittaa jotain samankaltaista ”huumaa” kuin ensi-illassa. Tekemiseen tulee rentoutta ja hahmot ovat kasvaneet aivan uusiin mittoihinsa. Pienellä haikeudella ja yhtä aikaa kovalla jännityksellä odotan viimeisiä esityksiä. Haikeus siitä, että tämä mielettömän hieno prokkis loppuu. Jännitys yleisön lopullisesta palautteesta, yleisömäärästä, nyt kun puskaradio on kenties ehtinyt jo laulaa. Olympiakansan herättäminen ja penkkiurheilijoiden liikuttaminen teatteriin on mitalin arvoinen saavutus. Eikö?! Nyt painitaan aika kovassa sarjassa 🙂

Tähänastinen palaute on lämmittänyt mieliämme todella! Kiitos teille, jotka olette jo kokemuksen kanssamme jakaneet. Tervetuloa te, jotka ette ole vielä ehtineet! Vielä on neljä mahdollisuutta tulla näkemään ja kokemaan. Tämä esitys ei jätä ketään kylmäksi, lupaan sen! Nähdään illalla…

Riikka

Ensi-ilta päivä…

Täynnä jännitystä ja odotusta….

Nyt ensimmäistä kertaa urallani katson ja jännitän ensi-iltaa katsomosta käsin. Oikeastaan en taida edes jännittää, vaan odotan H-hetkeä innostuneena ja luottavaisena.

Tällä hetkellä mietin tätä projektin kulkua ja sitä miten tähän hetkeen on tultu. Viime viikon jännittävät hetket ovat takana ja hienointa on se, että Sannan ei tarvitse paikata ketään, vaan hän pääsee jännittämään katsomoon ja tuntemaan sen mitä hän on saanut aikaiseksi mahtavan työryhmän kera.

Nämä viikot ovat tiivistäneet tätä ryhmää, enemmän kuin koskaan aikaisemmin minun aikana ja se on ollut hieno tunne.

Näytelmästä haluan sanoa, että tulette varmasti kokemaan ja näkemään sellaista mitä ette ole aikaisemmin nähneet tai kokeneet Napialan Työväennäyttämön tekevän. Tässä näytelmässä on todellakin tunnetta. Näytelmä on visuaalisesti todella upea. Mykistävä. ”Pelkistetyt” lavasteet joita täydentävät valot ja äänitekniikka.

Näyttelijät ovat tehneet todellakin mahtavaa työtä ja tänään ensi-illassa he pääsevät irti, antamaan sen kaiken tunteen katsojille.

Pekka